Het werkboek ‘Mijn persoonlijk leiderschap, GROEI|SNOEI|BLOEI®’ geeft je handvatten om je persoonlijk leiderschap te versterken. Je ontdekt wat je nodig hebt om meer focus, meer balans en meer voldoening in je leven te krijgen. Je krijgt zicht op wie je bent, wat jou energie geeft en wat er voor jou echt toe doet. Je krijgt scherp waar jouw kracht zit en hoe deze in te zetten. Het is een compact, praktisch en laagdrempelig werkboek gebaseerd op gevalideerde modellen en inzichten uit managementtheorieën en de psychologie. Er is geen ‘one size fits all’ manier, alleen jouw eigen manier om jezelf te ontwikkelen.

Met de bloem als metafoor leer je meer leiding te nemen over jouw leven. De bloem staat voor alle aspecten in je leven die bijdragen aan jouw persoonlijk leiderschap en ontwikkeling daarin: de rollen die je hebt, jouw kwaliteiten, je waarden, normen en overtuigingen en energiebronnen. Alle onderdelen van de bloem dragen bij aan het tot bloei komen van de bloem. De bloembol voedt zich via zijn wortels. Om de steel rechtop te houden en de kern van de bloem en de bladeren te laten groeien en bloeien.

Voor mij gaat persoonlijk leiderschap over het lef hebben om naar je zelf te kijken en je te ontwikkelen. Het gaat over meer balans, rust, voldoening en het beste uit jezelf halen. Mijn moeder zei altijd: ‘Wat erin zit komt er vanzelf wel uit’ Richting mijn zoon zeg ik het net even anders: ‘Wat erin zit, komt eruit maar daar moet je wel wat voor doen’ En daar nodig ik je graag toe uit met dit werkboek ‘Mijn persoonlijk leiderschap, GROEI|SNOEI|BLOEI®’.

Over de auteur
Yolanda van Dongen (1964) is teamcoach, coach persoonlijke ontwikkeling en initiatiefnemer van GROEI|SNOEI|BLOEI®. Zij werkt sinds 2000 vanuit haar bureau Van Dongen & Co. Zij is geboren in Afrika en heeft in verschillende landen en continenten gewoond. Deze achtergrond heeft veel invloed gehad op de keuzes die zij in haar leven en loopbaan heeft gemaakt. De diversiteit aan mensen met uiteenlopende achtergronden is een grote inspiratiebron. Waarom doen mensen wat ze doen? Of doen ze dingen juist niet? Hoe nemen ze regie om zelf een wending aan hun leven te geven? Haar drive is om mensen en organisaties in beweging te houden of te krijgen en hun effectiviteit te verhogen. Complexe zaken vereenvoudigen, toegankelijk en toepasbaar maken is haar kracht. Meer over de auteur en de initiatiefnemers GROEI|SNOEI|BLOEI® lees je hier

Wil je ook graag aan de slag met het werkboek? Je kunt het hier bestellen. 

Als je nieuwsgierig bent naar hoe het idee voor het werkboek is ontstaan, lees dan dit interview. Wil je iemand (Marc Peeters) horen over het werkboek, luister dan dit fragment. 

Copyright © 2021 GroeiSnoeiBloei.nl
Scroll naar top

Wij gebruiken cookies om u de beste browse ervaring te bieden.
U kunt ons Privacy beleid lezen