Online programma

Op afstand en toch dichtbij. Zo krijg jij op een toegankelijke manier volop persoonlijke aandacht, inspirerende interactie en meer invloed op je eigen ontwikkeling. De workshops zijn in een groep met 4 tot 8 deelnemers onder begeleiding van één coach.

Het online ontwikkeltraject is gebaseerd op ons idee van optimaal leren namelijk vierslagleren: 

Individuele coaching | workshops | reflectieopdrachten | buddy coaching.

Bij aanvang ontvang je het werkboek ‘Mijn persoonlijk leiderschap – Groei|Snoei|Bloei®’.

Wat het jou op levert

Wat je gaat doen

Intakegesprek: in het intakegesprek verken je samen met de coach jouw ontwikkelvraag en wat je nodig hebt om te reflecteren. We stemmen de wederzijdse verwachtingen af en geven alvast globale informatie over het programma. Optioneel: we kunnen het traject verrijken met een DISC assessment. 

Workshop 1 Introductie: je maakt kennis met de groep en je deelt jouw ontwikkelvraag. We leren samen, wisselen uit en gebruiken de kracht van de groep. We maken afspraken, kijken vooruit en onderzoeken wat regie voor jou betekent.

Workshop 2 Rollen: je wordt je bewust van welke (bij)rollen jij in het dagelijkse leven vervult en in welke rol je meer of minder plezier ervaart. Ook kies je waar je aandacht aan wilt besteden en waar niet meer aan.

Workshop 3 Kwaliteiten: je (her)ontdekt je talenten, ook de verborgen talenten. Je weet waar en hoe je ze in wil zetten. Je haalt actief feedback op, ook waar je nog in kan groeien.

Workshop 4 Waarden, normen en overtuigingen: je weet wat belangrijk is voor je, welke overtuigingen je helpen en welke je belemmeren in de stappen die je wilt zetten. Je snapt beter waarom je doet wat je doet.

Workshop 5 Energiebronnen: je hebt zicht op hoe jij energiek, geïnspireerd en ontspannen kunt voelen en wat je nodigt hebt om in evenwicht te blijven.

Eindgesprek: je bespreekt samen met jouw coach de rode draad in jouw traject, je deelt je reflecties en welke stappen je hierin gaat zetten. Je geeft vanuit een sterker zelfbewustzijn vorm aan jouw toekomst.

Na iedere workshop krijg je opdrachten mee om je inzichten te verdiepen, te sparren met je buddy en om concrete acties te ondernemen. Dit vergt tijd en vooral ook actief bewustzijn. De gemiddelde voorbereidingstijd is ongeveer 2 uren per workshop. We werken in een intensief ritme van tweewekelijkse workshops. Luister hier een fragment van hoe deelnemer Marc Peeters het online programma heeft ervaren. 

Incompany

Regelmatig bieden werkgevers dit progamma aan in hun organisatie om het persoonlijk leiderschap binnen de organisatie en de teams te versterken en de eigen verantwoordelijkheid te vergroten. 

Bij de inzet van dit programma voor meerdere groepen, kunnen we een op maat aanbod. Mail of bel ons voor de mogelijkheden.

Copyright © 2021 GroeiSnoeiBloei.nl
Scroll naar top

Wij gebruiken cookies om u de beste browse ervaring te bieden.
U kunt ons Privacy beleid lezen