Circa 10 jaar geleden zijn wij aan elkaar voorgesteld door een gemeenschappelijke vriendin onder het mom ‘jullie gaan veel aan elkaar hebben, zelfde visie, zelfde mensbeeld en aanvullend op elkaar’.

Via geheel eigen routes – lees de persoonlijke biografieën – zijn we in het begeleidings- en coachingsvak terecht gekomen. In 2020 hebben we‘GROEI|SNOEI|BLOEI© – Ontwikkel je persoonlijk leiderschap’ opgericht. Een toepasbaar en beproefd concept om op je eigen tempo en vanuit je eigen insteek aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling.

GROEI|SNOEI|BLOEI© is ontstaan omdat wij geloven dat ieder mens kan groeien en gezien wil worden. Door je bewuster te zijn van wie je bent, wat je wilt en waarom je doet wat je doet, kun je meer waarde toevoegen aan je leven en aan dat van een ander. Dat is onze visie. Wij worden blij van mensen die authentiek zijn en die verantwoordelijkheid nemen voor wie ze zijn en wat ze doen.

Bij de uitwerking naar een werkboek en programma’s was het belangrijk dat deze toegankelijk, toepasbaar en verdiepend moesten zijn. En dat je tijdens en na de programma’s concrete stappen gaat zetten. Kleine en grote stappen in je werk en leven die jou in je kracht zetten en verder brengen. We zijn blij dat dit ook precies de feedback is van alle lezers en deelnemers die je voorgingen. 

Persoonlijke groei voor iedereen op geheel eigen wijze en tempo. Zo zijn de workshops, trajecten en programma’s ingericht die wij hebben ontwikkeld en samen met andere coaches begeleiden. 

Wij hopen dat je geïnspireerd raakt om te blijven groeien, bloeien én waar nodig te snoeien.

Yolanda van Dongen en Gea Zeilstra sign
Copyright © 2021 GroeiSnoeiBloei.nl
Scroll naar top

Wij gebruiken cookies om u de beste browse ervaring te bieden.
U kunt ons Privacy beleid lezen