GROEI|SNOEI|BLOEI® is een toepasbaar en toegankelijk concept voor persoonlijk leiderschap. In alle programma’s ga je aan de slag met een mix van theorie, reflectieopdrachten, buddy coaching, oefeningen en gesprekken die aanzetten tot actie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn eigen manier blijft ontwikkelen. Daarom kun je GROEI|SNOEI|BLOEI® op verschillende manieren oppakken. Hieronder tref je onze programma’s.


Kickstart (online of live)

Met een groep, afdeling, team werken aan je persoonlijke ontwikkeling in een interactieve workshop van 2,5 uur. Een boost voor je persoonlijke ontwikkeling en bovendien creëer je gezamenlijk taal om echt in gesprek te gaan en blijven met elkaar over zaken die ertoe doen.


Programma online

Op afstand en toch dichtbij. Volop persoonlijke aandacht en inspirerende interactie. In 3 maanden doorloop je een ontwikkeltraject met individuele coaching, 5 workshops van 2 uur. In een kleine groep van maximaal 8 personen onder begeleiding van één coach. Je start met een persoonlijk intakegesprek over jouw ontwikkelvraag en eindigt het ontwikkeltraject met een coachgesprek om je actieplan te bespreken.


Programma live

Op een inspirerende locatie ga je 2 aaneengesloten dagen intensief aan slag. Tijdens deze dagen doorloop je alle thema’s van GROEI|SNOEI|BLOEI® en ga je de verdieping in. Je wordt begeleid door twee coaches en gebruikt de kracht van de groep. Voorafgaand aan dit programma heb je een persoonlijk intakegesprek. Twee weken na deze dagen heb je een gesprek met jouw coach om je actieplan te bespreken.

Referenties lees je hier.

Bij alle programma’s ontvang je het werkboek ‘Mijn persoonlijk leiderschap, GROEI|SNOEI|BLOEI®’ zodat je bezig blijft met je persoonlijke ontwikkeling. De programma’s zijn geschikt voor alle professionals en leiders in jouw organisatie.

Wil je een op maat gemaakt programma voor jouw organisatie? Van harte welkom, ook dat is mogelijk. 

Copyright © 2021 GroeiSnoeiBloei.nl
Scroll naar top

Wij gebruiken cookies om u de beste browse ervaring te bieden.
U kunt ons Privacy beleid lezen